Coaching in Eindhoven

Coaching betekent niet dat ik je een pasklare oplossing geef, een pil verpakt in woorden, maar dat we samen op zoek gaan naar je authentieke antwoorden. Soms voel je je niet sterk genoeg, niet wijs genoeg. Steeds sta ik versteld hoe onwaar dat is. Je kracht is veel groter dan je denkt.

Werkelijk succesvolle coaching is niet dat je ontdekt hoe bijzonder ik ben, maar dat je jouw diepe rijkdom (her)ontdekt. Of dat nu privé is, in het werken met een team of in je relatie. De manier waarop je naar jezelf kijkt, bepaalt hoe je de mensen om je heen ziet. Door jouw kracht te leven, versterk je je relatie met anderen en vooral met jezelf.

Ik luister naar je

Coaching Eindhoven - Joris VinckenJe uitdagingen hoef je niet alleen op te lossen. Ik luister naar je, wat het ook is dat je tegenkomt. Geen enkel onderwerp is taboe!

Ik gebruik geen specifieke methode, hoewel ik mijn leven lang in verschillende landen een groot aantal technieken studeerde, NLP-master, Ericsoniaanse hypnotherapie, ademhalingstechnieken, meditatie, yoga, provocatieve coaching en sjamanistische rituelen. Tijdens een coaching sessie gaan we direct naar die krachtige plek in jezelf. Vanuit daar herken je veel makkelijker wat authentiek is en hoe moeiteloos dit is, zonder complexe technieken.

Coaching in Eindhoven

Mijn praktijkruimte is in Eindhoven. We kunnen ook letterlijk samen buiten wandelen, als het weer dat toelaat. Als je coaching met ’sound healing’ wilt combineren dan kan dat alleen in mijn praktijkruimte in Eindhoven. Hoewel persoonlijk contact altijd de voorkeur heeft zijn coaching gesprekken ook mogelijk via Skype of Zoom.

Over Joris Vincken

Joris Vincken ging oorspronkelijk naar het conservatorium in Rotterdam (piano lichte muziek), en had daarna een succesvolle carrière als muziekschrijver en producent. Ook studeerde hij jarenlang NLP en werkte als assistent-trainer tijdens opleidingen. Ondanks hits en gouden platen bleef er een diep verlangen naar werkelijke verbinding met zichzelf, anderen en het totale leven. Hij trok zich terug uit de muziekwereld en richtte zijn aandacht op meditatie, yoga en gebed in een spirituele gemeenschap.
Daar ontdekte hij hoe ons verlangen heel te worden, net zoals het verlang succesvol te zijn, steeds gericht is op morgen. Morgen ben ik compleet, morgen ben ik wijs, morgen mag ik er helemaal zijn.

Gedesillusioneerd werd hij depressief en eenzaam, tot de dag dat niets veranderde. Niets veranderde en toch zou niets ooit meer hetzelfde zijn. Sindsdien schrijft en musiceert hij weer, geeft lezingen, workshops en werkt als coach. Het zijn niet zozeer zijn woorden en klanken, maar de plek waaruit deze komen, de energie waarmee hij het leven ontmoet. Hij raakt de plek in ons die we zo makkelijk vergeten, dat wat we zijn voor alle beslommeringen en zorgen van elke dag.

Contact

Als je twijfelt of coaching iets voor je is, of je wilt gewoon wat meer weten, neem dan contact op. Ik kijk dan of mijn manier van werken bij je past en hoe we aan de slag kunnen gaan. Het handigste is een mailtje te sturen. We kunnen altijd een bel afspraak maken, als je me graag even spreekt voordat we iets afspreken.

Persoonlijk contact heeft altijd de voorkeur, maar soms is elkaar ontmoeten in Eindhoven niet haalbaar, bijvoorbeeld vanwege de afstand. In dat geval is een Skype (of Zoom, FaceTime) een prima alternatief.

Lees meer over coaching, over Joris of neem direct contact op.