Zelf compassie

Vertrouwen is een innerlijk proces. Het is niet logisch, niet redelijk, maar een weten zonder dat je hoofd weet. Om te blijven vertrouwen heb je zelfcompassie nodig, ook op die momenten waar je het ‘verkeerd’ gaat.

Zelfcompassie is belangrijk, leren mezelf te vertrouwen zelfs als ik nog niet alle feitelijke kennis heb.

Deze oefening helpt je werkelijk compassie met jezelf te krijgen. Herhaal de oefening zo vaak als je wilt.

https://vimeo.com/678775596

Krijg toegang tot de volledige retraite

Verlang je naar echte rust, naar helemaal jezelf te mogen zijn? De online retraite ‘Inclusief Alles’ laat je je diepe heelheid ervaren. De retraite wordt gegeven door Joris Vincken, muzikant, inspirator en schrijver van boeken als ‘Mijn Hart heeft geen haast’ en ‘Heel’.

‘Inclusief Alles’ bevat oefeningen en meditaties die je helpen jezelf helemaal te omarmen, te voelen dat je mag zijn, je ruimte kunt innemen. Niet zozeer met allerlei nieuwe informatie en technieken, maar door het werkelijk te ervaren.

Inclusief Alles retraite

Direct toegang tot alle content
395,-
97,-
  • Ruim 4 uur aan oefeningen en meditaties verdeeld over 12 hoofdstukken
  • Ruim 45 minuten aan extra antwoorden en toelichting
  • Leef helemaal, omarm jezelf
  • Ervaar je diepe innerlijke rust
  • 1 jaar onbeperkt toegang

Leven Inclusief Alles

Het is heerlijk om naar de hemel te vliegen, alleen hoor je dat al in zoveel cursussen en boeken. Wat alles er mag zijn? Niet alleen geluk en liefde, maar ook je verlangens, verdriet en boosheid.

Wat mij inspireert is onze menselijkheid, de toestemming die we elkaar geven echt te leven. Je mag er helemaal zijn, ook wat in je kraakt, pijn doet of boos is.

Je bent mens, adembenemend,
met alles wat je bent.

Leef nu, niet pas dadelijk

Weglopen van onszelf doet vaak meer pijn dan waar we eigenlijk bang voor waren. Leer je kracht kennen, waar het wrikt, wat jou jou maakt. Je aarde energie, je onderste twee chakra’s.

Je imperfectie is wat je perfect maakt, compleet menselijk. ‘Ik mag nu al dansen, zelfs als ik een beetje scheef dans’. Je stem mag klinken, zelfs als niet elke toon helemaal zuiver is.

Je mag er helemaal zijn

Geef niet langer je vrijheid weg

Het veranderde mijn leven radicaal, dat gun ik jou ook. Niet langer onderweg naar een beter morgen, maar leven vandaag, hier en nu.

Het einde van ‘morgen ben ik pas goed genoeg’, van eerst moeten groeien voordat je het waard bent. ‘Inclusief Alles’ helpt jezelf te omarmen.