Happy Spirit Days

Feelgood Festival – Zaterdag 17 augustus 2024 in Laren

Op zaterdag 17 augustus ben ik op het Happy Spirit Days festival. Een prachtig festival met prachtige sessies van Tijn Touber, Simon Rowe, Harold van Lennep, Jennifer Ann, Harriëtte Borgdorff, Jeroen de Jong, Saskia Bosman, Pepijn van de Peppel, Anna Smit, Geert Kimpen, Olga Grig, Vincent Nijman, Hermelijn van der Heijden, Menno Fennema, Bonnie Bessem, Tineke Duys, Shaz & the Medicine Man, Sterre Leonor Kuna, Peter van Ineveld, Esther Aiyana Vermandel, Marjolein Berendsen, Saskia Barendregt, Céline Peters en ikzelf.

Ik verzorg zowel een klank ont-moeting in de kerk als een mannencirkel in de kota.

Klank ont-moeting

Joris Vincken combineert op een unieke manier zijn magische pianospel (en verschillende andere instrumenten) met mantra’s, sjamanistische rituelen, gedichten en verstilling.

Een klank ont-moeting met Joris is een bijzondere ervaring die je meeneemt naar je diepe stilte.

Het is een streling voor je ziel, een uitnodiging om helemaal te zijn.

Mannencirkel

De kracht van een mannencirkel is vooral de herkenning dat je niet alleen bent in je uitdagingen. Iets verzacht, heelt in ons, door andere mannen open en eerlijk te ontmoeten.

Mocht dit de eerste keer zijn dat je naar een mannencirkel komt, voel je dan helemaal vrij om weinig of veel te delen. Niets moet, alles is welkom. Ga je vaker naar een mannencirkel, dan kan het een verrijking zijn om een keer een nieuwe groep mannen te ontmoeten.

In zijn laatste boek ‘Donker, de ongeziene helft van heel zijn’ schrijft Joris over donker, zijn eigen relatie ermee en de kracht van seksualiteit. Door compleet open en direct over zijn eigen leven te delen, valt het oordeel over de uitdagingen van anderen weg.

Man, je bent welkom met alles wat je bent.

Bestel je tickets op de website van het Happy Spirit Festival www.happyspiritdays.nl/tickets/