Ik was nooit verdwaald

Ik was nooit verdwaald,
mijn pad loopt alleen anders
dan ik had verwacht.

Wonderlijk, ooit droomde ik van een pad dat kaarsrecht naar mijn doel ging (wat dat doel ook mocht zijn). Vastberaden stopte ik de boterhammen in mijn trommel met het idee uiterlijk diezelfde avond aan te komen in het land van ontwaken.

Terugkijkend zie ik een prachtig slingerend pad dat mij op de meest vreemde avonturen meenam. Sommige waren inspirerend, sommige lastig, sommige ongelooflijk pijnlijk. Toch zou ik niets ervan gemist willen hebben. Alle vreemde hoekjes, bobbels, bruggetjes en dalen, ze zijn deel van de enorme rijkdom van mijn leven. Soms leek het wel even zo, maar ik was nooit verdwaald.

Hoe liep jouw pad, hoe loopt het nu? Welke wonderlijke bocht zit jij middenin, of heb je juist een enorm uitzicht? Ik ben benieuwd zowel naar waar het goed lijkt te gaan, als daar waar het niet klopt, waar het voelt dat je verdwaald bent. Neem contact op voor een persoonlijke hart ont-moeting of kijk in de agenda.

Ik was nooit verdwaald,
mijn pad loopt alleen anders
dan ik had verwacht.