Joram – Alles mag er zijn

Joram – Alles mag er zijn

Soms komt er iemand op je pad waarbij je binnen een split second helemaal open bent. Alles mag er zijn, je laat alles los, je bent. Op je kwetsbaarst waar je werkelijk onbreekbaar bent zoals je dat zo mooi schrijft. Er is geen schaamte of drang naar erkenning, enkel verbinding. Woorden rollen over je tong recht vanuit je hart en de stilte spreekt in een warm gevoel van zijn. Vandaag had ik zo’n hart ont-moeting met jou.

De rit terug van Eindhoven naar Roden met cello/piano muziek op de achtergrond en een brede glimlach op mijn gezicht deed mij zo voelen; Wat is in verbinding zijn en elkaar steun geven toch heerlijk. De trillingen van de sound healing resoneren nog na in mijn diepste diepte. Mijn innerlijk kompas vaart het pad der liefde, blij met wie ik nu ben.

Bedankt Joris

Joram van Doorn (www.siteonline.nl)