Lenny Kuhr – Kus van de eeuwigheid

Lenny Kuhr – Kus van de eeuwigheid

Lieve Joris, wat was het fijn om je gisteren te zien. Net voordat ik op de fiets weer naar huis wilde gaan vroeg je mij of ik eens op je klankstoel wilde zitten. Ik had die mooie stoel met edelstenen aan de voorkant al in je studio zien staan. Een prachtige houten stoel met aan de achterkant vele snaren. Een soort harp.

Ik nam plaats en je vroeg of ik rustig zat. Ik zei meteen ja! En ineens begon jij de snaren te bespelen en ik voelde ze door mijn hele lichaam trillen. Ik voelde en hoorde de uitklanken of flageoletten  lang resoneren in mijn hele lichaam en ik gleed daarop mee. Ik ervoer een geluk dat zo intiem en zo onuitspreekbaar is dat ik vermoed dat deze trilling, deze vreugde mensen kan raken op een verfijnd niveau.

En die klanken zullen lang blijven naklinken en dat is de kwaliteit van elke spirituele ervaring. Aangeraakt worden in ons diepste bewustzijn of hoe je het ook noemt. Ik kan zeggen: het was weer een kus van de eeuwigheid. Jouw handen en jouw instrument bespeeld op de stoel waarop ik zat. Dank je lieve Joris! Het gonst nog na!

Lenny Kuhr (www.lennykuhr.com)

De vorm van sound healing is intussen wat anders geworden dan Lenny Kuhr beschrijft. Lees meer over sound-healing of neem direct contact op.