Sound healing
de helende kracht van geluid en trillingen

Sound healing is een manier van heling waar de trillingen van geluid je helpen je natuurlijke balans terug te vinden. Ik werk hiervoor met de chakra healing chair. Dit is een bijzondere stoel, waar je als het ware op de klankkast zit. Je hoort de snaren niet alleen, maar ze resoneren door je hele lijf.

Alle materie vibreert op een eigen unieke frequentie, je cellen, hart, hersens en alle organen. De trillingen brengen een diepe ontspanning en geven ruimte om datgene waar je voor komt een nieuwe plek in je te laten vinden. Deze reis begeleid ik door afgestemd op jou de snaren te bespelen. Het is moeiteloos, je hoeft geen zwaar proces aan te gaan, of complexe theorieën te begrijpen. Het is zo ontspannend dat mensen soms terugkomen, ook als er geen specifieke klachten zijn.

Het is wonderlijk hoe je door klank je natuurlijke stilte (her)ontdekt


Elke sound healing is uniek. Meestal begint het met een gesprek. Dit helpt het kader te zetten, richting te geven aan de sessie. In traditionele therapie blijft het vaak bij alleen woorden, waardoor alleen ons denken aangesproken wordt. Hoe een sound healing sessie er precies uit ziet is afhankelijk van jouw energie. Ik stem me op je af om de juiste balans tussen woorden, klank en stilte te vinden.

Sound healing - Chakra healing chairZoals gezegd geeft de sessie een diepe ontspanning. Er kunnen emoties of gevoelens loskomen en afhankelijk van datgene wat in je leven speelt persoonlijke of spirituele inzichten. De combinatie met de chakra healing chair zorgt voor een natuurlijke energiestroom tussen je denken, je lijf en je totale zijn.

De helende kracht van geluid is al duizenden jaren bekend in vrijwel alle culturen. Het wordt al eeuwenlang gebruikt als therapie om kwalen te verlichten en te genezen. Alles wat we zien en voelen is energie, dat op een eigen unieke frequentie trilt. Als geluid klinkt, resoneren de objecten eromheen mee. Ontdek hoe voorbij woorden de energie in je lichaam stroomt. Hoe meer onze emoties, ons lichaam en onze denkpatronen in harmonie zijn met elkaar, hoe makkelijker het is je oorspronkelijke vrijheid opnieuw te herkennen.

Wil je meer weten over sound healing of ben je benieuwd naar mij, neem contact op
Lees meer over
Joris Vincken
Coaching sessies
Kosten en praktische informatie