Stel je voor

Stel je voor

Stel je voor dat iedereen gelukkig is. Iedereen is volkomen tevreden met waar ze nu zijn, wat ze nu doen. Het paradijs op aarde. Zou er dan nog leven zijn, of stopt alles van pure verveling?

Je lijden is niet je ongeluk, maar het gevecht met de beweging van het leven. Wanhopig zoek je manieren de golven te bedwingen, de wolken op te heffen, de aarde te stoppen met rond de zon te draaien.

Wat als je niet alleen accepteert dat het leven beweegt, maar daar werkelijk verliefd op wordt. Verliefd wordt op de avonturen van elke dag, op het niet altijd krijgen wat je wilt. Niet zozeer het accepteren van je ongeluk, maar voelen hoe het leven je uitdaagt. Hoe het je uitnodigt je rijkdom te voelen.

Je denkt dat je klein bent, maar je bent niet klein. Je bent het universum zelf. Je bent niet van suikerwater, je bent pure liefde, de kracht van de oerknal, elke exploderende vulkaan. Je bent eb en vloed, dag en nacht.

Voel je ongelooflijke kracht. Tranen springen in mijn ogen als ik denk hoe mooi je bent. Je bent oneindig rijk, of je nu veel of weinig geld hebt, of alles mee of tegen lijkt te zitten.

Stel je voor, stel je voor, aan iedereen die je ontmoet. Ik leer je zo graag kennen. Verberg je niet langer, ongelooflijk prachtig mooi mens.