Etasmin album
Spotify en Apple Music

Etasmin is het nieuwe album van Joris Vincken, nu te beluisteren op Spotify, Apple Music en andere streaming diensten. Het bestaat uit vijf intuïtieve composities, die je in klank meenemen naar de diepe stilte van het leven, de stilte die jij bent.

Etasmin - Joris Vincken op Spotify en Apple Music
Het is subliem, echt ongelooflijk. Ik had het vandaag over God ervaren, dit is God ervaren. Mijn oneindigheid, mijn gevoel… ik word helemaal opgenomen in wat ik hoor. Soms wil ik gewoon stil zitten, met mijn ogen dicht. En op een ander moment voel ik dat mijn lichaam wil stromen. – Anna Beerepoot; ‘Mother'(Goddess), Sacred Love and Sexuality
Ik ben nu aan het luisteren en bij het titelnummer aangekomen. Jeetje, eigenlijk even geen woorden voor. Deze is raak ❤️ – Stefan Hanstede