Mijn hart heeft geen haast

Boek Mijn hart heeft geen haast

In 2016 verscheent het eerste boek van Joris Vincken, ‘Mijn hart heeft geen haast’.

Mijn hart heeft geen haast is nog steeds een veelgevraagd en gelezen boek. In korte verhalen en gedichten schrijft Joris Vincken over de rijkdom van het leven.

Joris Vincken is musicus, schrijver, programmeur en inspirator. Gouden platen en hits brachten niet de levensrijkdom die hij zocht. Hij trok zich bijna 10 jaar terug in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoezeer de weg naar binnen nog steeds weg was van zichzelf. Hij had niets meer dan prachtige illusies gevonden en voelde zich alleen en verloren. Joris raakt in een diepe depressie… tot de dag dat niets veranderde.

Er is niets mis met ons, al horen we doorlopend iets anders. Misschien denk je nog zoveel te moeten leren, ontwikkelen en overwinnen. Nog zekerder, liefdevoller en krachtiger te kunnen worden. Dit boek prikt door die illusie heen. Geen haar zit op de verkeerde plek, geen gedachte is zonder reden. Je bent perfect, exact zoals je nu bent.


Recensie in Alles over boeken

Een ware inspiratiebundel, volstrekt uniek in haar soort. Leest als een ode aan het Leven. Voorbij dualiteit. Een herinnering aan wie we zijn, zonder nog langer te zoeken of iets te hoeven doen.Ivo Valkenburg
Auteur van Louter Leven – Als de liefde spreekt door mens en economie
Hoe een pracht van een mens op een dag zichzelf en het leven vond.Willem Vreeswijk
Auteur van Ho’oponopono,
de snelste, leukste en eenvoudigste weg naar God

Foto’s omslag Peter Beemsterboer

Mijn CD en boeken zijn in Zutphen ook te koop via De Boekerij : www.deboekerijzutphen.nl