Coaching
individuele hart ont-moeting

Ik wilde mezelf overwinnen, maar ben geen wedstrijd,
ik wilde mezelf vinden, maar was nooit kwijt.
Ik wilde mezelf zijn, bleek dat ik dat altijd al was,
ik wilde, totdat ik eindelijk stopte met willen.

Individuele hart ont-moeting (coaching)

Verlang je de totale diepte van je zijn te leven? Zoek je al jaren, maar lijkt vinden onmogelijk?

Joris Vincken coaching sessie EindhovenDe uitnodiging in mijn coaching sessies is om te vertragen, echt eerlijk naar jezelf te zijn, jezelf werkelijk te ontmoeten, alles wat je bent. De grootste rijkdom is niet kennis, het doorzien van de illusie van het leven, werelds- of spiritueel succes, maar werkelijk van jezelf houden. Houden van alles wat je bent, je donker en licht, yin en yang.

Elke sessie is uniek, want jij bent uniek. Ik maak gebruik van rituelen, niet om esoterische energieën buiten ons aan te roepen, maar als herinnering aan de bewegingen in je. Het betekent dat we soms stil zijn, soms praten, soms een oefening doen of we gaan samen wandelen. Het doel is steeds om je ‘ik’, je denken, je overtuigingen, meer ademruimte te geven. Hoe meer je ontspant in je zeker weten en alles waar je aan gehecht bent, hoe meer je de totale rijkdom van het leven begint te herkennen.

Wat is een coaching sessie niet?

Loop je vast, wil je een specifiek probleem oplossen of even je batterijen opladen? In dat geval zijn er coaches die je veel beter kunnen begeleiden. Je haalt het maximale uit onze ontmoeting als je echt de diepte in wilt gaan.

Wil je je even fijner voelen of vluchten uit het leven van alle dag? Het mooiste cadeau dat je jezelf dan kunt geven is een dagje sauna of je heerlijk laten masseren. Overigens, ook als je spirituele diepgang zoekt, is dit nog steeds een prachtig cadeau om jezelf te geven.

Zoek je genezing van al je problemen, dan ben ik niet degene die je zoekt. Sterker nog, ik nodig je juist uit je ‘problemen’ te gaan liefhebben, ze te omarmen, de rijkdom die erin verborgen zit te gaan voelen.

Het maakt me niet uit of je denkt aan het begin van je (spirituele) pad te staan of vergevorderd bent. Mijn uitnodiging is te zijn, te landen in de oneindigheid die je bent. Ongecensureerd, ongepolijst. Alles wat je bent is welkom, je plezier en twijfels, zekerheden en angsten, diepe liefde en meest ongepaste seksuele verlangens.

Persoonlijke ontwikkeling of spirituele diepte?

Mijn coaching sessies zijn niet doelgericht. Ik ben er niet op uit je krachtiger of gelukkiger naar huis te laten gaan. Eerder zal ik je uitnodigen je idee van zwakte of ongeluk helemaal te voelen.

Het is een misverstand dat persoonlijke groei en spirituele diepte verbonden of uitwisselbaar zijn. Mijn reis met jou gaat over alles wat je bent, niet alleen jou als persoon. Het kan zijn dat je persoon, je ik, ook verandert, maar dat is geen doel in zichzelf.

Je bent heel of je dat nu gelooft of niet. Zo ontmoet ik je dan ook, compleet heel. Ik hoef dus niets aan je te fixen, omdat er niets gebroken is. Het enige dat je ‘gebroken’ zou kunnen noemen is jouw geloof erin. Hoe meer je ervan overtuigd bent dat je geheeld moet worden, hoe meer dat waar voor je is.

Wat als je jezelf ontmoet als Goddelijk? Wat als we elkaar zo ontmoeten?

Goed om te weten

Ik ben geen therapeut en zal dus nooit uitspraken doen over wel of niet gebruik van medicijnen. Wel kan de combinatie van ‘traditionele’ therapie met een coaching traject prima samengaan.

Tijdens coaching sessies bied ik een veilige plek waar je onvoorwaardelijk welkom bent. Alles wat in je leeft is welkom, je vragen en twijfels, je meest lichte en donkere verlangens. Zonder opsmuk nodig ik je uit te voelen, te zijn.

Ik werk niet volgens een specifieke methode of protocol, ondanks dat ik vele technieken studeerde. Het leven is hier, waar we nu zijn.

Contact

Twijfel je of coaching iets voor je is of wil je mijn stem horen zodat je onze verbinding beter kunt invoelen, neem dan contact op. Het handigste is een mailtje te sturen. We maken dan een bel afspraak.

Persoonlijk contact heeft altijd de voorkeur, maar soms is elkaar ontmoeten in Eindhoven niet haalbaar, bijvoorbeeld vanwege de afstand. In dat geval is Skype (Zoom, FaceTime) een prima alternatief.

Praktische info over coaching

Joris Vincken
Boschdijk 706 – 5624 CB  Eindhoven
06 – 24 567 386
joris@jorisvincken.com