Coaching
maar dan anders

Tijdens coaching sessies bied ik een veilige plek waar je onvoorwaardelijk welkom bent. Een reis direct naar je hart. Alles wat in je leeft is welkom, je verlangens, vragen en twijfels. Zonder opsmuk nodig ik je uit te voelen, te zijn.

De precieze vorm van een sessie is steeds anders. Soms is het een gesprek, soms een ademsessie, gecombineerd met sound healing of we zijn samen stil. Wat wil nu gehoord worden, voorbij het verhaal dat je al zo vaak vertelde? Zak in je werkelijke rust. Een einde aan rennen, doorgaan in iets dat niet echt of incompleet voelt.

Coaching Joris VinckenIk heb geen wijze raad of het perfecte antwoord voor je. Maar wil je jezelf echt leren kennen en vooral ervaren, dan ontmoet ik je graag. Ontdek jouw waarheid, jouw rijkdom. Alleen jouw eigen inzichten zijn authentiek. Ik vertel je geen sprookjes, streel niet je ego, maar spreek op een liefdevolle manier je diepe kracht aan.

Hoewel mijn rugzak een leven lang gevuld is met Advaita, NLP, meditatie, yoga, gebed, Ericksoniaanse hypnose en sjamanistische rituelen, gebruik ik geen specifieke technieken. Elke sessie is uniek, zoals jij uniek bent.

Als je twijfelt of coaching iets voor jou is, of je wilt gewoon wat meer weten, neem dan contact op. Ik kijk dan of mijn manier van werken bij jou past en hoe we ermee aan de slag kunnen gaan. Het handigste is een mailtje te sturen. We kunnen altijd een bel afspraak maken, als je mij graag even spreekt voordat we iets afspreken.

Lees meer over coaching en ‘een andere kijk op persoonlijke ontwikkeling