Jan van den Oever en Joris Vincken

Minisymposium met Jan van den Oever en Joris Vincken n.a.v. de boekrelease van ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’

15 juni Bilthoven – Minisymposium n.a.v. het nieuwe boek van Joris Vincken,
‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’, met Jan van den Oever, Joris Vincken en Rinus van Warven.

Het minisymposium naar aanleiding van het boek ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’ gaat ook echt over het leven, want ik schrijf over het leven. Ik schrijf over wat mijn raakt, wat mij beweegt, waar m’n passie vandaan komt.

Ik vind het ontzettend leuk dat Jan van den Oever er ook bij is, omdat voor mij Jan daar ook over spreekt. Hij spreekt niet over de perfecte wereld, en hoe we daar als een soort heilige doorheen zweven. Jan van den Oever spreekt juist over de rauwheid van het leven nu. Dat inspireert mij, want het leven is elke keer nu.

Het is zo dichtbij. Vaak zoek ik het daar, maar hier gebeurt het. Hier doet het pijn, hier twijfel ik, hier adem ik. Hier klopt mijn hart even sneller, ik weet niet of ik wel een antwoord heb, of ik hier wel bij durf te blijven.

En dat maakt het leven voor mij zo rijk, dat is waar ik over schrijf en dat is ook waar ik over speel, al is dat dan met noten en niet met woorden.

Dat is waar het leven mij echt raakt.

Voel je welkom op het mini symposium 15 juni in Bilthoven met Jan van den Oever, Joris Vincken en Rinus van Warven.