Muziek op Spotify & iTunes

Mijn meest recente muziek vind je op Spotify en iTunes.

Ooit schreef en produceerde ik muziek voor artiesten en platenmaatschappijen. Mijn jongensdroom van gouden (en zelfs platinum) hits werd werkelijkheid, maar bracht niet de werkelijke rijkdom die ik zocht. Na een periode waarin ik geen muziek heb uitgebracht, schrijf en speel ik nu de klanken van mijn hart.

Je vindt mijn muziek op alle streaming platvormen, en mijn album Stillness in Every Moment is op CD verkrijgbaar. Daarnaast staat mijn laatste album ‘Unbeginning’ ook op YouTube, in combinatie met prachtige geometrische natuurbeelden.

Klank, muziek, danst en speelt in alles wat ik doe. Bij zowel persoonlijke als groep hart ont-moetingen speel ik piano of werk met de klank van mijn stem en diverse instrumenten.

Luister naar mijn muziek op Spotify, iTunes en andere streaming media.

Mijn passie is altijd de magische manier geweest waarop ritmes en melodieën ons raken, bewegen. De magie van een pop liedje dat in 3 minuten een blijvende herinnering achterlaat. Nu beweegt mijn muziek vanuit mijn hart, verstilde klanken die een uitdrukking van het leven zelf zijn. Bij een hart ontmoeting speel ik intuïtief piano, de klank die op dat moment beweegt. Op mijn albums staan ook veel van deze piano improvisaties. 

Als je geen Spotify of iTunes gebruikt, dan is mijn album ‘Stillness in every moment‘ als CD verkrijgbaar.

Muziek, klank, is een onzichtbare heler. Daarom speel ik tijdens vrijwel elke hart ont-moeting bijeenkomst intuïtief piano, en maak tijdens coaching sessies gebruik van mijn stem en diverse instrumenten.