Heb ik dat lef?

Durf ik het leven te horen, echt te luisteren? Als het fluistert, durf ik dan stil te zijn, het geschreeuw in mij even te laten? Heb ik dat lef?

Durf ik het leven te volgen, als het een andere kant op stroomt dan waar ik heen wil rennen? Als ik denk dat het mis gaat, dat vandaag anders zou moeten gaan? Heb ik dat lef?

Durf ik het leven te voelen, als het mij omarmt, elk moment weer? Mijn rechte rug los te laten en te rusten in haar armen? Toe te geven dat ik niet het leven draag, maar het leven mij. Dat het dat altijd deed, zelfs in die momenten waarop het leek dat ik alleen liep. Heb ik echt dat lef?

Durf ik, dit moment, precies zoals het is? Het lef me geen zorgen te maken over het volgende of het vorige?

Durf ik eindelijk stil te zijn met mezelf? Zou ik dat lef echt hebben?


Durf je het leven te volgen?
Je bent welkom als je jouw vertrouwen in het leven wilt (terug)vinden of verdiepen. Als het lijkt alsof je het lef het leven echt te omarmen (even) kwijt bent.
Twijfel je, of wil je gewoon wat meer weten, neem dan contact op. Het handigste is een mailtje te sturen.

We kunnen altijd een bel afspraak maken, als je me graag even spreekt voordat we een coaching sessie plannen.


Een coaching sessie is een ontdekkingstocht is om jouw werkelijke stilte te vinden. Niet per se de afwezigheid van geluid, maar die plek waar jouw gevecht met jezelf even tot rust komt. Vanuit die stilte is het veel makkelijker te herkennen wat je wel en niet dient in je leven, welke van jouw antwoorden echt authentiek zijn. Er is stilte voor nodig om te herkennen hoe je keuzes maakt omdat je ergens bent gaan geloven dat het zo hoort, en waar het leven je echt tot uitnodigt.