Je bent welkom

Je bent welkom - Joris VinckenJe bent welkom.

Welkom in het leven, welkom in dit moment. Misschien voelt het niet altijd zo, lijkt het dat er nog zoveel opgelost of overwonnen moet worden, maar je bent welkom. Het voelt soms dat we alleen lopen, de wereld op onze schouders rust. Wat als het precies omgekeerd is? Het leven draagt je, nodigt je uit te rusten in haar, te ontdekken hoe je dat helemaal leeft.

Je bent onvoorwaardelijk welkom, voor een persoonlijke hart ont-moeting of tijdens een bijeenkomst. Stuur me een berichtje als je meer wilt weten, gewoon je verhaal wilt vertellen of om een afspraak te maken.

Je bent welkom met alles wat je bent, onvoorwaardelijk. We zijn gewend er niet helemaal te mogen zijn, alleen als we ons best doen, als we laten zien hoe goed het met ons gaat. Er is geen goed of fout, wat je bent is ongebroken, zelfs als je dat zelf misschien nu niet zo ervaart. Niets is te vreemd, wat het ook is dat je tegenkomt of in je leven speelt. Ik luister naar je, zie je, herken je pad, omdat ik het zelf heb gelopen.

Lees meer over de manier waarop ik je ontmoet tijdens een persoonlijke hart ont-moeting (coaching).
Kijk ook eens bij mijn boeken als je niet direct een afspraak wilt maken. Ontdek je heelheid en de manier waarop ik het leven ervaar. Wat je bent is oneindig rijk. Of luister naar mijn muziek op Spotify of iTunes.

Voel je welkom contact op nemen
(ook als je je niet precies weet waarom, of twijfelt of mijn manier van werken wel bij je past).

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten,
Hartegroet,
Jori
s