Leven in dit moment
daar waar je nu bent

Het scheppingsverhaal is niet een stoffige pagina uit een oud boek, maar eeuwig voltooid en onvoltooid. Kijk hoe het leven ontstaat, hier, nu, in elk moment. In jou, met jou, om jou heen. Het begon niet ooit, miljarden jaren geleden, maar begint elk moment opnieuw. Elke ademhaling is het leven dat begint, ontspringt.

Leven hier in dit moment.

Er is niets dat je hoeft te worden, want je bent alles. Je hoeft geen liefde te vinden, het is wat je bent. Je hoeft nergens op te wachten, want deze rijkdom is nu, voor je, achter je, links, rechts en zelfs in je. Het leven leeft, jij leeft, ik leef. Jij en ik zijn het leven zelf, onlosmakelijk één met alles.

Jouw unieke verhaal

Hoe mooi of lelijk je verhaal ook is, laat het. Er is geen verhaal nodig om iets op te lossen of aan te vullen. Dit moment vraagt niets, werkelijk niets. Jouw aanwezigheid is wat het compleet maakt.

Je succes, tegenslagen, het waren hooguit treden die je hier brachten. Dit moment, deze dag, deze seconde, is het gevolg van het leven dat zichzelf wil leren kennen. De oerknal, jouw voorouders die elkaar ontmoeten, liefhadden, ruzieden, de totale som van hun levens creëerden de jou die dit nu leest. Dit alles was een voorbereiding op dit moment, hier waar je nu bent.

Hoe adembenemend, de perfectie van alle puzzelstukjes die op hun plek vielen, zodat jij jouw licht kunt vieren, zodat jij de volgende pagina schrijft.

Steeds weer, in elke ontmoeting, elk gesprek, ben ik benieuwd naar jouw heelheid, jouw diepe eenheid met het leven in dit moment. Je bent van harte welkom voor een coaching sessie.
Kijk ook bij mijn boeken of in de agenda als je meer wilt weten, of mijn nieuwe boek 'Donker, de ongeziene helft van heel zijn'